OnCore ELIXR – Premium tour bold
3 dusin

897,00 kr.

Top performance, uovertruffen feel

Vores mest avancerede golfbold til dato, som vandt guld på Golf Digest Hot List i 2019 og igen i 2020. ELIXR er udviklet til golfspillere, som vil løfte deres golfspil til det næste niveau.

Varenummer (SKU): 016-1-1 Kategori:

Beskrivelse

ELIXR er vores mest avancerede golfbold til dato. Den er udviklet til golfspillere, som vil løfte deres golfspil til det næste niveau. Vi kombinerede en polybutadien kerne, en metal-infunderet ionomer kappe og en støbt urethan skal til at skabe en af de mest exceptionelle tour bolde på markedet. Vores trifecta af avancerede materialer giver extraordinær distance, spin, kontrol og følelse fra køllehovedet.

 

ELIXR Construction

Konstruktion
Blød polybutadien kerne der giver uovertruffen hastighed.
Metal-infunderet kappe for optimale spin karakteristika.
Forbedret proprietær urethan formel der giver øget holdbarhed, touch og feel.

 

ELIXR Control

Kontrol
Den metalpartikel-infunderede kappe leverer vægt til periferien, som giver en gennembrydende flugt under vindforhold og meget lille slagspredning med alle jern. Ydermere løfter ELIXRs MOI (tilgivelse) performance niveauet under puttning.

 

ELIXR Velocity

Hastighed
ELIXRs innovative kernesammensætning leverer den højeste initielle hastighed som tillades af USGA (99.84% af den tilladte grænse). Dette gør at der opnås maksimal længde for alle jern.

 

ELIXR Spin

Spin
Lavt driver spin og optimal udgangsvinkel giver ekstrem længde og kontrol fra tee. Omvendt gør de ønskede middel til høje spin rater det muligt at opnå drop og stop performance med de scorende jern.

 

ELIXR Compression

Kompression
ELIXR har en kompressionsrate på 85.

 

ELIXR Player Profile

Spillerprofil
Skabt for at tilfredsstille og opfylde kravene fra professionelle tour spillere, og levere den bedste performance til golfspillere på alle niveauer.

 

OnCore Golf conforms with USGA and R&A